#keto30dagar: dag 5

En sjättedel gjord! Idag har jag varit ledig och då äter jag oftast först när jag blir hungrig, vilket idag blev på eftermiddagen. Då blev det lite ost och smör och två stora koppar kycklingbuljong med salt i. Till middag blev det då tacokarrén med blomkålsmos, mycket gott! Jag använde Clean eatings tacokrydda och tänker hädanefter alltid köpa den! Inget socker, maltodextrin eller annan skit, bara rena kryddor. Dessutom blir det billigare än den vanliga färdiga, då den är väldigt dryg.


Lillponkens mat blev lite annorlunda från våran, då han tyckte att karrén blev för stark. Som tur var hade vi kvar en ostfylld köttfärsbiff från i förrgår, så tillsammans med blomkålsmos, ostsås och rivna morötter blev det en toppenmåltid även för honom! Mitt nyårslöfte är ju att ge barnen mer nyttig mat och köpa mer ekologiskt. Ibland går det bra, ibland inte. Men jag kämpar på!

Dag 5/30.

Annonser

7 reaktioner på ”#keto30dagar: dag 5

    1. Hej! Jag hittade den på min ica kvantum-affär. Blev lite förvånad då jag bor i en liten stad och typ alltid får vänta på nyheter till sist! Den är hur god som helst. Jag fryser in i små muffinsformar och tar upp ur frysen och blandar med hett vatten i en kopp. Då håller en sån hink länge 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s