Fröknäcke i micro

Ett snabbt sätt att fixa frukosten på! Du kan använda vilka fröer och nötmjöler du vill, jag använde det jag hade hemma: solrosfrön, linfrön, pumpafrön, sesamfrön, kokosmjöl och mandelmjöl. Bara att variera! Mängden salt beror på eget smak och tycke, jag är själv en människa som saltar min mat extra mycket och kör därför på 1/2 tsk.

Ingredienser

1 dl blandade fröer och nötmjöler

1 ägg

1 tsk fiberhusk

1/4-1/2 tsk salt

Rör ihop allting. Platta ut på ett bakplåtspapper på en tallrik. Lägg en bit bakplåtspapper ovanpå för att lättare få det jämnt. Grädda i micron på full effekt i 4-5 minuter, beroende på microvågsugn. Knäckebrödet ska vara hårt och ha fått lite färg. Klart!

Lämna en kommentar