Ostrutor

Det här receptet har inspirerats av ett ostbröd som dagenslchf på instagram la upp, men jag modifierade det lite så att det passade min smak. Ett bröd som är väldigt gott och lätt att göra. Jag gör dem platta för att kunna ta upp dem ur frysen och stoppa direkt i brödrosten, men det funkar också att göra frallor av!

Ostrutor
8 st

Ingredienser
4 ägg
50 g philadelphiaost
50 g Grana padano eller parmesanost
1/2 tsk salt
2 1/2 msk fiberhusk
2 msk solrosfrön
2 msk chiafrön
1/2 msk bakpulver
180 g riven ost (om du inte har någon Grana padano så använd 230 g riven ost istället)


Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa upp äggen. Rör ner övriga ingredienser, den rivna osten sist.

2. Platta ut en rektangel lagom för 8 rutor på ett bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 12-14 minuter.
Klart!


Näringsvärde per ostruta
Kcal 207
Protein 12 g
Kolhydrater 1,7 g
Fett 16,5 g

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s