Jordnötskokostoppar

Jag älskar naturgodis! Speciellt kokostopparna och jordnötsklustren. Så jag bestämde mig för en nyttigare variant utan tillsatt socker. De här är bars SÅ goda!

Receptet ger 14 rejäla bitar, med 3 g kolhydrater i varje. Det tar fem minuter att svänga ihop dem, sedan måste de stelna i ungefär 1 timme. Har du bråttom kan du slänga in dem i frysen. Går dessutom utmärkt att förvara i frysen!

Jordnötskokostoppar
14 st

Ingredienser
70 g sockerfritt jordnötssmör
2 st Nellie Dellies mjölkchoklad, 70 g
70 g salta jordnötter
50 g kokosflingor
Ev. en nypa salt och sötning

Gör så här:
Smält chokladen. Rör ner resten och smaka av med salt och ev lite sötning. Klicka ut 14 toppar i små formar och ställ kallt i kylen att stelna.

Klart!


Näringsvärde per styck
Kcal 101
Protein 3 g
Kolhydrater 3 g
Fett 9 g

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s