Jag är allergisk mot räkröror man köper i en färdig burk i affären. Handen på hjärtat – de är ju så äckliga! Nej, antingen köper jag en färdig i fiskexporten, en som de har rört ihop själva, eller så gör jag min egen. Så mycket godare!
Räkröra
150 g skalade räkor
50 g hackad rödlök
1 kok, hackat ägg
30 g philadelphiaost
30 g majonnäs
salt, vitpeppar och dill
Gör så här: Rör ihop allt och förvara i en tät burk i kylen.
Klart!
Näringsvärde för hela satsen
Kcal 545
Protein 41 g
Kolhydrater 6,5 g
Fett 39 g
Lät super gott!! Jag som sockerberoende kan inte äta den mängden av mjölkprodukter har du något tips på vad jag kan använda istället för Phiadelphiaosten? 🙂
GillaGilla
Jag kör ofta på 50/50 räkor och majonnäs. Bara krydda lite med salt, peppar och dill!
GillaGilla