Glad påsk!

Vilken underbar påskafton jag har haft, tillsammans med mina barn och min pappa. Inga måsten, god mat, lite påskgodis, bara myyys i massor. Vill ha såna dagar varje helg alltså!

Hela dagen blev inte alls keto. Jag bakade focaccia till frukost och åt choklad, men det ville jag unna mig. Var ju inte så att jag sparkade en kattunge eller något!

Men middagen blev både god och keto. Inte traditionell påskmat men väldigt gott: entrecôte med ugnsrostade grönsaker och bearnaisedip och till dessert färskostmousse med smulade mandelkakor. Mums! 

Glad påsk på er allihop och se till att njuta oavsett vad ni väljer att äta!

3 reaktioner på ”Glad påsk!

  1. Isabella

    Det såg supergott ut! Som du beskriver det, så tycker jag påsken ska vara! Lite kravlöst mysig och god tillsammans med de närmaste! Nästa vecka blir det äggfasta för min del, för att komma på rätt köl igen efter allt gott. Det blir skönt på sitt sätt det med. Glad påsk!

    Gilla

  2. Ylva

    Hej! Vilka goda recept det fanns här👍Igår gjorde jag färskost mousse med mandelkakor till// jättegott mums/ ska prova sätta moussen i frysen innan den ska ätas påminner om glass då//trevlig valborgsafton🔥

    Gilla

Lämna en kommentar