Helg!

Tycker ni att det varit för få inlägg här det senaste? Följ ketokokboken på instagram, där lägger jag ofta ut bilder flera gånger per dag!

Tjuvstartade helgen i torsdags med att äta revben. Så himla gott! Receptet på sockerfri barbecuesås hittar du i receptbanken. 

Nu är det i alla fall helg och jag startade helgen igår med ett träningspass på jobbet. Ben och rumpa blev det, och jag kan knappt gå idag, haha! Tränade fastande för det gillar jag att göra och sedan hade jag fastebryt på kvällen med tacos! 

På kvällen blev det en halv portion av Camillas fluffiga chokladchiapudding. Är verkligen helt besatt av den just nu. Ska höra om det är ok att jag lägger ut receptet här, för ni är så många som frågar efter det. 

När jag bara vill ha en liten klutt vispad grädde så använder jag min cream shaker. Går snabbt, ca en minut, men man får skaka lite till när man egentligen tror att bollen har stannat och den är klar. En riktigt bra pryl att ha i köket och jag använder den ofta! 

Ikväll blir det Melodifestivalen hemma hos min granne. Jag bjuder på tacogratäng (recept i receptbanken) med sallad och nachos för den som vill ha det. En favoriträtt här hemma, eftersom barnen aldrig tröttnar på tacos. Och eftersom det är lördag och ledig jobbhelg så festade jag till det med en Lohilo double chocolate. 8,7 g kh/100 g, alltså ca 15 g per förpackning. Passar den som kör liberalt eller som jag, som festar till det lite extra varannan lördag. Jättegod är den, men kräver ca 40 minuter i rumstemperatur innan den blir perfekt i konsistensen! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s