Picklad rödlök

Den picklade rödlöken blev en succé på kalaset i lördags! Bara några få ynka bitar kvar i botten. Jättegott och jättelätt att göra, så det blir det definitivt fler gånger. Passar utmärkt till alla sorters kött!

Picklad rödlök
2 rödlökar
1 dl sötning (jag använde ICAs sötströ)
1/2 dl ättika
1 1/2 dl vatten

Gör så här:
Skiva rödlöken tunt. Koka upp sötning, vatten och ättika. Lägg i löken och låt stå tills det kallnat. Häll upp på burk och förvara i kylskåp.

Klart!


Näringsvärde för en burk
Kcal 68
Protein 3 g
Kolhydrater 14 g
Fett 0,2 g

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s