Ketobollstårta med chokladtryffel

Så här på chokladbollens dag passade det bra med en ketobollstårta tycker jag! Jag gjorde en minitårta i en 10 cm stor form och sedan delade jag den med min älskling, som älskade den! Ett måste om du gillar chokladbollar!

Dubbla receptet ett par gånger för en större tårta.

Ketobollstårta
2 portioner

Ingredienser
2+2 st chokladketobollar
2 ketosnöbollar
1 st, 35 g Nellie Dellies mjölkchoklad
1 msk vispgrädde
5 g smör

Gör så här:
1. Tryck ut två chokladketobollar i en liten form. Lägg två vita ovanpå och avsluta med ytterligare två chokladketobollar.

2. Bryt chokladen i mindre bitar. Häll grädden i en kopp och micra snabbt tills den kokat upp. Rör ner chokladen tills den smält och tillsätt sedan smöret. Rör till en slät kräm och häll ovanpå tårtbotten. Ställ kallt ett par timmar.

3. Ta ut tårtan ca 15-20 minuter innan servering. Garnera sedan med grädde och bär.

Klart!


Näringsvärde per portion
Kcal 479
Protein 5,5 g
Kolhydrater 7,5 g
Fett 47 g

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s