Kokoschips!

Jag älskar verkligen mina kokoschips med salt och vinäger. Gott och väldigt mättande, och så tar det lite tid att tugga och det är ju bra för då blir det inte som med chips, där allt plötsligt är borta och man knappt kände hur det smakade.

Idag provade jag att göra hälften av chipsen med balsamvinäger. Det blev jättegott! Men svårare att se när det var klart, så man fick passa dem noga.

Jag har försökt att få lite mer vinägersmak på chipsen genom att tillsätta mer vinäger, men det verkar inte riktigt fastna. Någon som vet vad det kan bero på? Kan man marinera chipsen i vinägern någon timme tro?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s