Helgens mat!

Helgen har känts helt knökad, fast egentligen har jag bara jobbat och inte gjort så mycket mer. Men jag har sovit dåligt, haft jättekonstiga drömmar och avbruten sömn. Så något bloggande har det inte blivit men ni som följer mig på instagram har fått lite uppdateringar ändå!

I fredags blev det fläsk med löksås till middag och matlåda. Jag hade lite curry i löksåsen, det är jättegott! På kvällen fick jag ett sms från min man, som tyckte att det var den godaste löksåsen han ätit. 😊


Just nu är jag helt inne på mjukkokta ägg med räkröra. 50/50 med majonnäs och räkor är det på denna. Så himla gott! Smörade ostrullar och Castello marquis till det!

Ostplätt med ägg och räkröra är också himla gott!

Och min nya favorit fettpannkakan åts också i helgen. Hade i mindre smör i pannkakan till fördel för mer kanelsmör. Tycker kanelsmöret är halva grejen! Jag hade även i 2 msk kokos, men nästa gång rostar jag nog kokosen innan eller har i lite mer. Det gjorde varken till eller från den här gången.

När man tvingas jobba helg gäller det att matlådan är extra lyxig! Baconlindad halloumi, ölkorv, lökkorv, Babybelpuffar och Castello marquis. Orkade dock inte äta hela så lite blev till frukost!

Mer ostplättar med räkröra, denna gång med ost och gurka med.

På lördagen åt vi hamburgertallrik. Så här ser en sådan tallrik ut hemma hos oss! Någonstans under all bacon, ost och dressing gömmer sig en rejäl högrevsburgare! Serverades med stekt avokado.

Lite lördagsgodis till jobbet: fläsksvålar!

Och i eftermiddags gjorde jag en dubbel sats granola med vanilj och kanel. Ska bjuda på frukost med dessert nästa lördag så det gäller att förbereda!

Middagen idag blev entrecôte med bearnaise. Ni kanske har förstått att vi gillar det i den här familjen? 😊

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s