LCHF-korvbröd

Här har ni ett rejält mättande korvbröd. Tillsammans med en korv med hög kötthalt får du en bra måltid som håller dig mätt länge!

LCHF-korvbröd
6-8 st

Ingredienser
3,5 dl mandelmjöl
4,5 msk sesamfrön
4,5 msk fiberhusk
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
4 ägg
2,25 dl crème fraiche


Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda de torra ingredienserna i en skål.

2. Tillsätt ägg och crème fraiche. Använd en elvisp för att få en klumpfri smet. Låt svälla fem minuter.

3. Forma 6-8 korvbröd och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. Tjocka korvar – stora bröd, smala korvar – mindre bröd. Grädda i mitten av ugnen ca 10-12 minuter, tills bröden har fått fin färg.

Klart! 

  Näringsvärde per bröd (6 st)
Kcal 283 (377)
Protein 9,5 g (13 g)
Kolhydrater 3,5 g (5 g)
Fett 25 g (34 g)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s