Dagens mat: marinerad fläskfilé och ruccolasallad

Dagens första måltid blir middag innan jobbet: marinerad fläskfilé med smör och ruccolasallad. Fläskfilén är så otroligt mör och smakrik nu när det fått marinera i två dygn. Kommer alltid att marinera fläskfilé hädanefter. Idag serverade jag den varm tillsammans med smör och ruccola. Provar att köra omvänt idag och äta den större måltiden innan jobbet och en mindre på jobbet. Idag blir det varm ketochoklad och det blir detsamma i morgon bitti innan jag går från jobbet. Nu ser vi hur detta blir, men klarar jag tre dygn utan mat så borde jag klara en natt på lite mindre, eller hur?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s