#keto30dagar: dag 15

Idag såg matlådan inte så rolig ut. Den var fylld med kycklingbiffar, stekt kyckling och julskinka. Åts tillsammans med smör. Som sagt, såg inte så rolig ut men det var väldigt gott!

På kvällen var jag på halv 8 hos mig hos min syster. Förrätten bestod av blomkålspuré, pilgrimsmusslor och bacon. Perfekt ketorätt!


Varmrätten: fläskfilé fylld med soltorkade tomater och mozzarella, rödvinssås och sallad. Jag hoppade över potatisgratängen så även det blev en perfekt ketorätt!


Efterrätten däremot, bestod av chokladglass rocky road style. Definitivt INTE keto men väldigt gott! Dock triggade det mitt sötsug något enormt så jag tryckte i mig ett ägg och två parmesankex med mycket smör när jag kom hem, bara för att inte go bananas på nötterna vi hade hemma. Och det funkade, sötsuget försvann! Synd att jag inte tänkte på TT prova l-glutaminet den här gången bara.


På det hela taget har det varit en jättebra dag! Jag gjorde bra val, åt lite socker men gick inte bananas. Imorgon fortsätter jag som vanligt.

2 reaktioner på ”#keto30dagar: dag 15

  1. Mies liv

    Bra jobbat! 🙂
    Men mår du inte illa av att äta ketokost? Jag mår lite illa av att läsa om allt du äter… Hahaha..
    Tur att det inte är jag som ska äta.
    Men du är rackarns duktig, det ska jag ge dig! ❤

    Gilla

    1. Nej, absolut inte! Men det är nog lättare att gå från normal lchf till keto än från högkolhydratskost till keto. Illamående och huvudvärk, trötthet tillhör annars övergångsbesvären som brukar ge med sig inom ett par veckor. Problemet är att folk inte vågar satsa och ge det tid, och sedan när de börjar äta kolhydrater igen så mår de så mycket bättre, precis som en alkoholist mår bättre när den får alkohol efter att ha försökt sig på avgiftning. Och då tror de att lchf inte passar dem. Man måste våga ge det en chans för att kunna utvärdera det på riktigt.

      Gilla

Lämna en kommentar