#keto30dagar: dag 14

Snart halvvägs med 30 dagar! Jag är uppe i 3 Cola Zero än så länge, men fortfarande ett stort framsteg mot hur mycket jag brukade dricka. Istället för totalförbud är mitt mål att dricka mer vatten. Låter mer positivt också, eller hur?

Dagen idag började bra, då jag sov mer än 5 timmar, vilket tyvärr är det jag brukar snitta. Efter att ha skickat iväg barnen till skolan kunde jag somna om och fick totalt 9 h och 15 minuters sömn. Mer sömn än jag fått sammanlagt de senaste två dagarna. Dagen fortsatte vara bra när det visade sig att de äntligen fått in Scandinavian organics färska kycklingbuljong igen! Jag köpte tre stycken för att bunkra upp. Dessa ska jag frysa in i muffinsformar, ca 2 rågade matskedar i varje.

Är det inte en väldigt typisk ketohandling förresten? Benbuljong, smör, grädde och grädde …


Lunchen idag blev resterna från pizzaomeletten igår och en skiva ostlimpa med smör och julskinka. Älskar julskinka!


Förberedde middagen innan jag åkte till jobbet. Det blev kycklingbiffar med basilika och blomkålsgratäng som hade ett tjockt täcke ost. Det var verkligen ljuvligt gott!


Och stegmässigt då? Jodå, det blev 11114 steg idag, en bra bit över målet, så jag är nöjd!

Annonser

2 reaktioner på ”#keto30dagar: dag 14

 1. Matilda

  Vill börja äta strikt lchf/keto men har en fråga. På många forum innebär keto som jag förstår det att man utesluter mejeriprodukter, men det ser jag att du inte gör det?
  Hur ser du på detta? Vad är strikt och vad är liberal, känns som att gränserna inom lchf är väldigt flytande och som nybörjare blir man förvirrad!
  Tack för en toppenblogg, du inspirerar!

  Gilla

  1. Lchf och keto innebär olika för alla. Men i själva namnen för dieterna finns inget som säger ”inga mejerier”. Att käka keto för mig innebär en ketogen kost som gör att jag är i ketos. Läs mer om de olika sätten och ungefär vad de innebär på bloggen, högst upp bland flikarna!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s