Kesofrutti i två olika utföranden!

Häromdagen gjorde jag kesofrutti med vaniljkvarg. Idag gjorde jag en på vaniljgrädde. Nästa gång ska jag prova att köra 50/50! Den med kvarg blir en riktig proteinbomb, medan den med grädde blir en superfettbomb! Min man älskade det och tyckte att smaken påminde om ris a la Malta, så idag får han det som ett pre workout meal innan han ska iväg och thaiboxas!

Kesofrutti med kvarg
2 portioner

Ingredienser
1 burk sockerfri vaniljkvarg, 150 g
200 g keso
1 msk sukrin melis eller annan sötning
Vaniljpulver

Kesofrutti med vaniljgrädde
2 portioner

Ingredienser
120 g keso
1,3 dl vispgrädde
1 msk sukrin melis eller annan sötning
1/2 tsk vaniljpulver

Gör så här:
Kesofrutti med kvarg: Blanda allt. Smaka av med sötning och vanilj

Kesofrutti med vaniljgrädde: Vispa grädden tillsammans med sötning och vanilj. Rör ner i keson.

Servera med t.ex. sockerfri sylt, varma hallon, kanel eller Fibersirap gold.

 


Näringsvärden per portion (med vaniljgrädde)
Kcal  143 (311)
Protein 21 g (7,4 g)
Kolhydrater 4 g (3 g)
Fett 4 g (30 g)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s