Omelettwrap

Idag testade jag att göra omelettwraps och oj, vad gott det var! Till och med barnen åt dem och det är ett gott betyg om något. Dessa är dessutom lätta att rulla ihop och packa in i lite folie och vips! har du en macka to go. Mycket bättre än de färdiga wrapsen och tunnbrödsrullarna du hittar i närmsta kiosk.

Till dagens wraps gjorde jag en currykycklingröra med sting i. Barnen käkade sina wraps med smör, salami och ost. Det funkar ju också alldeles utmärkt!

Omelettwrap
4 portioner

Ingredienser

6 ägg
6 msk vispgrädde
3 tsk fiberhusk
1/2 tsk salt

Gör så här:
1. Vispa samman alla ingredienser i en bunke. Använd elvisp om det blir klumpar av fiberhusken. Låt svälla i ca 5 minuter.

2. Vispa upp smeten igen och gör så mellan varje wrap. Lägg en klick smör i stekpannan (en ny klick för varje wrap) och stek fyra ganska tunna wraps tills de fått fin färg på båda sidor.

3. Fyll din wrap med valfri fyllning och vik ihop till en klämma. Använder du en torr fyllning som ost och skinka kan du med fördel smöra wrapen med lite smör eller färskost.

Klart!


Näringsvärde per wrap
Kcal 204
Protein 11 g
Kolhydrater 1 g
Fett 17 g

Annonser

En reaktion på ”Omelettwrap

  1. Pingback: omelettwrap på majonnäs – camillabakarochsmakar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s