Kycklingröra med curry och chili

Den här röran är gjord på grillad kyckling utan skinn (det åt jag upp 😊) och går väldigt snabbt att slänga ihop. Den passar till typ allt: på mackan, till omelettwrap, med bönpasta eller shiratakinudlar eller bara att äta som den är. Vill du ha den stark kan du slösa på cayennepeppar och chilipulver. Det gjorde jag!

Kycklingröra med curry och chili
2-3 portioner (beräknat till 3 wraps)

Ingredienser
1/2 grillad kyckling utan skinn
70 g cream cheese eller philadelphiaost
40 g majonnäs
1 tsk curry
1 tsk paprikapulver
Salt
Chilipulver
Cayennepeppar
(Persilja)

 

Gör så här:
1. Bena ur kycklingen och riv köttet i småbitar.

2. Blanda samman kyckling med cream cheese och majonnäs. Tillsätt curry och paprikapulver. Smaka av med salt, chili och cayennepeppar tills du har den styrka du är ute efter. Klipp lite persilja över.

Klart!


Näringsvärde per portion (3 portioner)
Kcal 214
Protein 18 g
Kolhydrater 1 g
Fett 15 g

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s